Persoonlijke blog en reviews

Senang Masterclass > cursus aura positief reinigen

Word de meester van je energie!

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Ik heb de Senang Masterclass cursus gevolgd van Broer Rasta Senang!
Dit is de enige cursus in Nederland en België die in het teken staat van positieve energie. Het is de unieke verandering van mijn leven, waardoor ik anders in het leven ben gaan staan! Ik heb nieuwe contacten gemaakt en van Broer Rasta veel nieuwe positiviteit ontdekt!

Als je negativiteit wil omzetten in positiviteit dan is dit de beste cursus.
Je wordt meegenomen in Broer zijn dagelijks leven en daardoor wordt het zo persoonlijk en ga je inzien hoe je mindset makkelijk kunt veranderen! Hij legt precies uit wat je in situaties kan doen. Bijvoorbeeld negativiteit van anderen om je heen. Hoe ga je daarmee om en hoe kun je dat makkelijk van je afzetten? Dit zijn nog meer een paar voorbeelden, in zijn cursus worden er nog veel meer onderwerpen besproken!

Ik vertel jou graag over de cursus, wat ik ervan vond en wat ik geleerd heb. Als je vragen hebt dan mag je mij altijd een mailtje sturen!

Veel leesplezier!

Inhoudsopgave

Een positieve recensie Senang Masterclass, ontdek de cursus voor nieuw geluk!

Wat leer je in de Senang Masterclass cursus?

 • Ontdek je unieke Spirituele Gaven. Hoe je ze kan activeren en hoe je ze kan gebruiken om jezelf en anderen te genezen.
 • Hoe je je Intuïtie kan aanzetten met een simpele techniek genaamd “scannen” – Iedereen heeft de mogelijkheid om in CONTACT te komen met zijn of haar eigen intuïtie. Het is supermakkelijk als je weet hoe.
 • ​Hoe je Energie kan VOELEN – Iedereen kan energie voelen. Zodra je dit gaat doen, zul je meer bewustzijn en beter begrijpen over al het ONZICHTBARE dat alles in ons leven bepaalt.
 • Hoe je Heilig Licht en Kleuren kan gebruiken om te Genezen, Helen en Zuiveren. – Er zijn maar weinig mensen die de kracht kennen van deze specifieke techniek. Zodra je dit leert, kun je van een “leeggezogen” en “zwaar” gevoel naar “geluk” en “vol energie” gaan in minder dan een minuut.
 • Hoe je Heilige Ademhalingstechnieken kan gebruiken om in een hogere staat van bewustzijn te komen. – Wist je dat er een specifieke manier is voor jou om toegang te krijgen tot een hoger level van genezing alleen maar door ademhaling? Broer zal je de specifieke formule laten zien hoe je dat kan doen. 
 • ​Hoe je Energetische Verbindingen kan doorsnijden en jezelf kan ZUIVEREN – Wist je dat mensen de mogelijkheid hebben om invloed op je uit te oefenen? Je bent een energetisch wezen en mensen kunnen verbindingen aan je energetische lichaam vastmaken, zonder dat ze dat met opzet doen. Als dat gebeurt, zul je je precies zo voelen, zoals zij zich voelen. Hun angst wordt jouw angst. In de cursus zie je hoe angst word aangepakt.
 • ​3 Krachtige Types van Heilige Geometrie die je zou moeten gebruiken in al je Healingen. – Er zijn tientallen heilige geometrieën die Broer gebruikt. Tijdens deze cursus ga je focussen op de 3 Basis, maar ontzettend krachtige die je nodig zult hebben. Dit is iets wat hij altijd gebruik.  
 • Hoe je Negatieve Energie kan zoeken en vinden binnen Chakra’s – Je chakra’s hebben meer effect op je en op je dagelijkse leven dan je je realiseert. Je gaat ontdekken welke van je chakra’s negatieve energie met zich meedragen en wat je hieraan kan doen. 
 • ​Stappen voor Spirituele Reiniging. – Je zult precies ontdekken wat je zou moeten doen voor en NA elke healing sessie om ervoor te zorgen dat je beschermd bent van alle negatieve energie die losgelaten wordt tijdens de healing.
 • 5 Bewezen Stappen om Negatieve Energie te verwijderen. – Wanneer negatieve energie vastzit in je lichaam, moet het verwijderd worden. Broer zal met jou zijn 5-stappen techniek laten zien dat gegarandeerd jouw negatieve energie zal weghalen, ongeacht hoe oud het is.
 • Hoe je een Vortex kan maken en andere Schilden om jezelf te beschermen – Wist je dat je jezelf kan beschermen tegen negatieve energieën van andere mensen? Het is eigenlijk heel simpel als je weet hoe je een vortex of schild kan creëren voor jezelf om dit voor je te doen.
 • Hoe je Balans kan creëren binnen je chakra’s – Soms, heb je moeite gedurende de dag omdat sommige van je chakra’s niet in balans voelen. Het kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid, gevoelens van eenzaamheid of dat je je sloom voelt wanneer ze te groot of te klein zijn. Je zult precies leren hoe je chakra’s weer kan vullen met energie en ze weer in balans kan brengen, zodat je weer perfect de dag door kan.
 • Hoe je je Aura en Energetisch Veld kan Reinigen – Je energetische veld kan tussen de 30 centimeter tot soms wel meters om je heen zijn. Gedurende de dag, kun je negatieve energieën oppikken en absorberen van mensen en plekken die je bezoekt. Je gaat leren hoe je al die energie van je aura en energetische veld kan reinigen.
 • En nog veel, veel meer.. 

Wie is Broer Rasta Senang?

Broer Rasta vind ik een bijzonder persoon en heel positief. Hij straalt rust uit en hij staat voor je klaar als je even belt. Als je niet zeker weet of je de cursus wilt of een vraag hebt kun je hem bellen. Ik heb hem aan de telefoon gehad en ik mocht ook deelnemen aan deze bijzondere cursus. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit van hem had gehoord, maar door internet vind je veel nieuwe mensen en ik raakte geïnteresseerd in zijn cursus.

Zijn cursus bestaat uit een Senang school waarbij liefde en positiviteit centraal staan! Betere school bestaat er niet! Broer Rasta zegt ook dat je je veilig moet voelen op school en als er wat is dat je dat met hem of elkaar kunt delen. Het gaat erom dat je liefde naar elkaar uitstraalt en elkaar helpt zo goed als je kan. Broer vindt het dan ook belangrijk dat je positief aan jezelf kan werken, met natuurlijk vooruitgang! Met deze cursus is dat doel echt te behalen, dat heb ik zelf ook gemerkt!!

De Senang Masterclass cursus gaat over trauma’s verwerken, aura reinigen enz.

De cursus bestaat uit 7 modules verdeelt over 7 weken. Je hebt elke week weer een nieuwe module, met 7 video’s. Het leuke is dat je van maandag t/m zondag een video kan bekijken en dat 7 weken lang. Dat zijn dan 49 video’s!! Je kunt je aandacht elke dag focussen op 1 video. Je krijgt ook huiswerk, dat is te vinden onder de video’s. Zorg ervoor dat je een schrift koopt en daar je huiswerk opdrachten in opschrijft.

In de cursus is ook aandacht voor elkaar. Je stelt je voor in de huiskamer, je vindt hier de mensen die ook voor deze cursus gekozen hebben en ook positief willen veranderen. Je kan elkaar vragen stellen, verhalen delen, van elkaar leren en elkaar steunen. Het mooie hiervan is dat je ook van elkaar leert en elkaar steunt!

Je krijgt ook levenslang toegang tot de cursus over de meester van je energie te worden. De patronen krijg je van Broer te zien wat hij in dagelijks leven doet, in de juiste vibratie en energie brengen om alles te bewerkstelligen wat hij wil. Het lidmaatschap voor de Senang Student Community is voor 1 jaar. Er zijn ook vele Senang Muziek Playlist samengesteld die precies bij je past om je Senang te voelen op elk moment en op elke plek. Het programma start meteen en je krijgt meteen toegang tot de trainingen en cursus. Echt makkelijk dat je zo snel al toegang hebt tot een persoonlijk account.

Ik vind dan ook dat de cursus super overzichtelijk is en de video’s die je voor het laatst bekeken hebt staat bovenaan in beeld. Daardoor vergat ik niet waar ik was gebleven en kon ik verder met de video gaan wanneer ik dat wilde.

7 dagen; niet goed, geld terug garantie. Vanaf de start van het programma kun je er verzekerd van zijn dat dit programma bij jou past, zonder dat je risico loopt.

De cursus bestaat uit 7 hoofdstukken

 1. Energie
 2. Van Oud naar Nieuw
 3. Gevorderde Methodes
 4. Frequenties & Vibraties
 5. Liefde, Rust & Overvloed
 6. Trauma’s & Overtuigingen
 7. Delen

> Je creëert je eigen geluk, je eigen waarheid en je eigen gedachten!

Het mooi van deze cursus is dat er zoveel verschillende onderwerpen aandacht aan besteed wordt. Je gaat ook zelf gaat inzien hoe je positief kan veranderen en hoe kun je iets accepteren. Blijf je staan of loop je verder?

Hoe ziet je Senang School account eruit?

Als je voor deze cursus gekozen hebt krijg je een eigen account. Je kan kiezen om een foto van jezelf toe te voegen en een stukje over jezelf te beschrijven. Het leuke is als je jezelf even voorstelt je contact maakt met de anderen. Hier bouw je een band op met elkaar en komen misschien wel vriendschappen uit! Je kan je account zo persoonlijk maken als jezelf wilt! Daarin word je heel erg vrijgelaten! Het gebruik hiervan is super overzichtelijk, zeker na het kijken van de introductievideo! Hier heet Broer Senang je van harte welkom en legt je in alle rust uit hoe je gemakkelijk gebruikt maakt van de school en het platform. Na het bekijken van deze video kun je direct aan de slag gaan met de eerste video!

In het muzieklokaal vind je de muziek die echt perfect past bij meditatie. Ik kom hierdoor echt tot rust. Dit is muziek die ik normaal niet zo snel op geklikt zou hebben, maar door deze cursus klik je er wel op en met resultaat!

Je kunt ook klikken op nieuws en lees je nieuwe cursisten die zich voorstellen. Met je account kun je zelf bepalen hoe snel je de video’s wil bekijken, het account is oneindig van jou. Dus er ligt geen druk op en dat is fijn! Er zijn nog veel meer opties, maar als je voor deze cursus gekozen hebt kun je alles bekijken en als je vragen hebt ook stellen!

Wat is leven in een hoger dimensie?

Module 2.6: leven in een hoger dimensie. In deze video beschrijft Broer heel mooi hoe jij naar jezelf kijkt en hoe je ervan kan leren. Hij geeft ook voorbeelden wat hem bezighoudt en hoe ga je ermee om. Hij legt ook uit hoe zie je de dimensie en wat moet je doen om nog meer te zien! Broer geeft ook voorbeelden hoe ga je om als je je ongemakkelijk kan voelen in een bepaalde situatie en neem je het persoonlijk of zet je het van je af. Echt mooi beschreven hoe je erachter komt dat je er anders naar moet kijken en dat het niet zo moeilijk is. Alle video’s zijn rustgevend en je snapt aan het einde precies wat je in zo’n situatie kan doen en hoe je er sterker uit komt!

Het persoonlijke dagboek van de Senang school

Dit is een voorbeeld van de vragen die onder een video staan. Deze schrijf je op in je eigen dagboek en na de cursus ga je de vragen vergelijken met je antwoorden van nu. Wat heb je geleerd en aan welke punten zou je je nog verder in willen ontwikkelen? Als je hierover nog vragen hebt of er niet uit komt kan je vragen stellen in de community!

Wat heb ik geleerd van het dagboek?

Het mooie hieraan is dat je het opschrijft en kan zien wat je emoties zijn en wat kun je daaruit halen? Ik heb dan ook geleerd om even tijd te maken voor het schrijven in plaats van de computer. Daardoor heb ik mij er veel beter in verdiept. Emoties zijn ook belangrijk in je leven, maar wat als je die te veel toe laat? Ik heb geleerd door deze cursus dat je negatieve energie zoals commentaar op mij niet meer toe te laten. Ik kreeg kortgeleden in een stagegesprek voor receptioniste te horen wat ik niet goed deed, zoals; ongeduldig, niet gastvriendelijk enz. Ik was op dat moment erg boos en teleurgesteld.

Het fijne was dat ik de Senang school cursus heb mogen volgen. Ik heb opgeschreven wat mij dwars zat en waarom ik die negatieve emotie toe zal laten. Ik merk nu dat ik veel meer kan en dat ik niet op de juiste stageplek zat. Het is fijn is om het terug te lezen in je dagboek. Je moet maar zo denken; waar deuren sluiten, gaan op een andere plek deuren open. Ik heb dan ook snel een nieuwe stageplek gevonden en ga daar met veel plezier aan de slag! Door deze cursus heb ik dus goede keuzes gemaakt en daar ben ik echt blij om!

Video: 8 uur Slaap Meditatie en Slaapmuziek

Hier zie je alvast een rustgevende video van de Senang school over hoe je heerlijk tot rust komt en van deze video heerlijk in slaap kan vallen. In nog geen 8 minuten kom je helemaal tot rust. De muziek is echt rustgevend en daardoor val je echt snel in slaap! Ik merk zelf ook nu ik deze muziek op zet ik veel rustiger ga slapen, dan op mijn mobiel staren totdat ik in slaap val!! Dit is dus echt een aanrader om te gebruiken voor het een goede nachtrust! Leg even de mobiel weg en kom helemaal tot rust!

Mijn ervaring

Echt een positieve cursus! Je leert zoveel over jezelf en gaat inzien dat je veel meer kan dan je dacht/gehoopt had. Je kan Broer Rasta bellen, mailen en online vragen stellen in de ‘huiskamer’. Echt fijn dat hij klaar voor je staat, net zoals het ‘schoolplein’. Hier kun je aan de andere cursisten makkelijk je vraag stellen en zelf ook aan het ander advies geven of even een luisterend oor. Dat geeft veel rust! Dat straalt zijn cursus ook uit; een en al rust.

De video’s zijn goed te volgen en je gaat zelf zien dat je anders naar anderen gaat kijken en natuurlijk naar jezelf in positieve zin. Onderaan de video’s staat het huiswerk en je schrijf in jouw boekje op wat je antwoorden zijn en wat je die dag geleerd hebt. Dat is leuk om na een tijdje terug te leren en te zien waar je nu staan vergeleken zonder de cursus! Wanneer je bijvoorbeeld opschrijft: welke emoties zijn het sterkst wanneer je positiviteit meemaakt? Je wordt dan even aan het denken gezet en je komt erachter wat je kan en wat je gelukkig maakt!

Door deze cursus heb ik geleerd om eerlijk naar mezelf te kijken en inzichten te ontdekken. Hierdoor maak ik positieve stappen, je leert van de andere cursisten en ik durf nu te kiezen wat ik echt graag wil. Dat komt door deze Senang Masterclass cursus!

Wat kost de cursus aura positief reinigen en wat zijn de extra’s

De Senang Masterclass cursus kost €377,-. Je krijgt toegang tot de cursus van 49 video’s. Elke dag een video bekijken in een positieve cirkel! Bij de cursus krijg je veel cadeau, dan is €377,- echt niet veel geld!


Wat krijg je extra

 • Senang Geleide Meditaties t.w.v. €397,-
 • Bonus 1: Senang Secret t.w.v. €497,-
 • Bonus 2: Senang Muziek Playlist & Werkboek t.w.v. €297,-
 • Bonus 3: Geleide Meditaties t.w.v. €397,-
 • Bonus 4: 1 Jaar Senang Studenten Community t.w.v. €564,-

Je krijgt zoveel meer dan dat je verwacht!

Raad ik de Senang Masterclass cursus aan?

Ik raad de cursus zeker aan! Je krijgt zoveel terug voor deze cursus; zoals een boost met zelfvertrouwen, je kijkt tegen problemen/ trauma’s anders aan en je leert hoe je je aura positief kunt reinigen. Je volgt simpele richtlijnen en het stappenplan. Je zult verstelt staan van de veranderingen die zullen plaatsvinden in je leven! Dat zie je ook aan de berichten van de anderen in de community! Het is echt een bijzondere cursus. Ik voel mij zo verbonden met Broer Rasta en ook in de ‘huiskamer’. Je kan alles vragen, er is echt tijd voor je om de vragen te beantwoorden en elkaar te helpen!

Als je Broer Rasta een mailtje stuurt of belt krijg je snel een reactie! Dat is zeker fijn als je meer wilt weten over de cursus of gewoon een vraag hebt! Na deze cursus heb ik meerdere inzichten gekregen en ben ik echt blij dat ik voor een hele bijzondere cursus heb gekozen. Deze cursus vind je niet zo gauw en daardoor is het zo bijzonder en speciaal! Je voelt je echt verbonden met de Senang School en de aura! Je ontdekt de nieuwe jij! Wie wil dat nou niet?? Deze cursus is dan ook jongeren net zoals jongvolwassenen en senioren een grote aanrader!

Als je nog vragen hebt over deze positieve cursus, mag je mij altijd een mailtje sturen!

Wil jij ook jouw positieve aura herontdekken klik dan op de link hieronder. Dat gaat er een nieuwe wereld voor je open!

De unieke cursus voor een positieve aura! 

Ben jij ook toe aan een nieuwe stap in je leven?

Ja , ik wil meester worden van mijn energie!

Hieronder nog meer cursussen

2 reacties op “Senang Masterclass > cursus aura positief reinigen

 1. Wat een mooie blog heb je over onze school geschreven en wat fijn dat het zoveel voor je heeft betekent Steffie!

  Bedankt voor wie je bent en ik wens je alle goeds!

  Liefs,

  Broer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *