Persoonlijke blog en reviews

Waardoor kan ik gemakkelijk in slaapvallen?

Klinisch bewezen: gemakkelijker opstaan en energieker voelen!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Ik gebruik de Philips Wake-Up Light nu al een tijdje en het is echt Super! Je valt heerlijk ontspannen in slaap en je wordt wakker met een rustgevend geluid! Je kunt heel makkelijk via de app je mobiel met de lamp verbinden. En dat kost je maar een paar minuten! Ik leg je graag uit hoe ik dit apparaat gebruik en wat ik ervan vind!

Inhoudsopgave

Hoe maak je gemakkelijk verbinding?

Bij het openen van de doos kreeg ik direct een WOW gevoel. Een super lichte lamp en alles zat erbij: beschrijving en de stekkers. Het apparaat Philips Wake-Up Light ging direct aan toen je de stekker in het stopcontact stopte. Het makkelijkste is om direct de app: Sleepmapper te downloaden. Je maakt contact via Wifi en het apparaat maakt verbinding. Je gaat weer terug naar de Sleepmapper app en dan maak je een account aan. Heel makkelijk, je krijgt via de mail een code en als je dat weer ingevuld hebt in de app dan heb je bevestigd dat jij de eigenaar bent en kun je verbinding maken via je mobiel. Hoe makkelijk is dat?!!

Pakketje openmaken!!!

Hoe word je met Philips Wake-Up ontspannen wakker?

Je hebt zoveel mogelijkheden om heerlijk in slaap te vallen of om de dag te beginnen! Je kunt kiezen voor RelaxBreathe, Zonsondergang, Start Bedtijd, Lichtintensiteit en FM-radio. Je temperatuur wordt gemeten, ook de vochtigheid, licht en het geluid. Het apparaat geeft aan wat het beste is voor jou slaapkameromstandigheden. De sensoren zijn geselecteerd in Sleep & Wake-up Light en zijn nauwkeurig. Hierdoor weet je precies hoe de omstandigheden zijn in je slaapkamer en hoe je deze kunt verbeteren als het nodig is. Philips was de eerste die via een klinisch onderzoek bewees dat het gebruik van de Wake-Up Light er niet alleen toe leidt dat je gemakkelijker opstaat, maar ook dat je je energieker voelt!

 • Je kunt de hele dag bijvoorbeeld naar de zee luisteren, de tijd zien, je mobiel opladen en radio luisteren. Meerdere functies in een!

Hoe moet je het installeren?

Het apparaat kun je gemakkelijk uit de doos halen en je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken. Het Wake-Up light gaat al meteen aan. Je ziet dat het scherm licht oranje kleurt. Het is dus een rustgevend licht. Als je verbinding met je mobiel hebt gemaakt kun je de opties gaan instellen. Zoals: eigen muziek luisteren, radio en het soort alarm installeren. Je hebt de opties om het thema te installeren.

Ik heb gekozen voor Island red, met het geluid Summer Birds. Heerlijk wakker worden en het geluid van vogels is net echt. Je kan ook kiezen voor wat feller licht en steeds minder licht of anders om. Het is warm licht, dus heel fijn om zo wakker te worden. Je kan ervoor kiezen om te sluimeren en nog even te dommelen en dan weer heerlijk ontspannen wakker worden. Het is ook handig dat je de dagen aan kan geven en ook de precieze tijden. Je kunt ook per dag aangeven de verschillende geluiden en natuurlijk het snoozen.

Slapen met prachtige zonsop-en zonsondergang

Je valt in slaap met de mooie zonsondergang en word wakker met zonsopgang. Het gevoel is dan net zoals bij een vakantie, maar dan in je eigen slaapkamer. Het licht wordt voor je wek tijd geleidelijk sterker en verandert van zacht ochtendrood in oranje om je kamer uiteindelijk met heldergeel licht te vullen. Hierdoor word je op een natuurlijke manier wakker. Wake-Up Light maakt gebruik van natuurlijk licht en geluid. Het zorgt ervoor dat je ’s avonds beter en natuurlijker in slaap valt en ’s ochtend wakker wordt. Dit is goed voor je dag en nacht ritme en slaappatroon. Je kan kiezen voor een natuurlijk geluid of geselecteerde radiozender. Zo begin je heerlijk de dag!

> De Wake-Up Light waarvan klinisch is aangetoond dat het werkt <

De speciale RelaxBreathe technologie

Dit is een persoonlijk instelbare ontspanningsfunctie. Het is gebaseerd op erkende ademhalings-en ontspanningsoefeningen. Het helpt je te ontspannen met behulp van licht en geluid. Terwijl je in slaap valt wordt het licht en geluid langzaam steeds minder. Zo laat je de spanning van een drukke dag afglijden en kom je volledig tot rust en val je heerlijk in slaap!


Video!!

Luister hier en geniet!

Wat zijn de pluspunten?

 • De PowerWake functie helpt je als je moeite hebt met opstaan
 • Deze Somneo heeft een omgevingssensor om de perfecte slaapomgeving te creëren
 • De PowerWake functie helpt je als je moeite hebt met opstaan
 • Deze Somneo heeft een omgevingssensor om de perfecte slaapomgeving te creëren
 • Het is eenvoudig in te stellen op de mobiel via de app
 • Snooze functie, nog even dommelen en na aantal minuten begint het geluid opnieuw zachtjes te klinken
 • Als je gaat slapen word je tijd in bed gemeten en de slaapkamer omstandigheden, de temperatuur
 • Keuze uit 7 natuurlijke wekgeluiden en 3 yoga wekgeluiden
 • Je krijgt op je telefoon een berichtje wanneer je je klaar moet maken voor de nacht. De tijd kun je zelf instellen: opstaan en nachtrust
 • Rustgevend nachtlampje
 • Aanpasbare lichtsterkte: te gebruiken als leeslamp of nachtlamp
 • Tegelijkertijd je telefoon opladen, door een USB-poort

Zijn er ook minpunten?

 • Het product is prijzig

Mijn ervaring

Echt een topproduct, makkelijk te gebruiken en een goede beschrijving. Gebruik van de app is makkelijk en alle functies kun je naar je eigen wens invullen! Het geluid is echt alsof je vogels hoort of bij de zee bent. Er zijn natuurlijk nog veel meer functies. Genoeg keuze! Hierdoor viel ik rustig in slaap en werd uitgerust wakker! Dit product was zeker het geld waard! Ik kreeg ook een mailtje met een welkomstcadeau: 10% korting op volgende aankoop met kortingscode!!! Dit is natuurlijk altijd leuk!

 • Wil jij ook heerlijk ontspannen wakker worden, met veel energie?!! Klik dan op de link hieronder!

Relevante berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *