Persoonlijke blog en reviews

Hoe word ik financieel onafhankelijk?

De beste cursus tot groot succes!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Sinds de corona tijd werk ik niet meer in de horeca. Ik ben student, dus een bijbaantje hoort er wel bij. Ik ging op Google zoeken hoe ik het makkelijkste vanuit thuis geld kan bijverdienen. Ik vulde in de zoekterm: thuis makkelijk geld verdienen. De internetsucces gids website kwam direct boven aan te staan. Ik heb echt veel geleerd, van niets tot een eigen site met steeds meer succes! Wil jij dat ook? Lees dan hieronder alles over deze cursus en ontdek het zelf!

Inhoudsopgave

Hoe word ik financieel onafhankelijk?

Wie wil er nou niet vanuit thuis geld verdienen, je eigen tijd bepalen en niet voor een baas werken? Ik zocht op internet en ik kwam een artikel tegen van affiliate marketing Jacko Meijaard. Hij beschreef zijn levensverhaal en daaruit bleek dat je met affiliate marketing goed kan verdienen en niet meer voor een baas hoeft te werken. Dus helemaal onafhankelijk! Hij heeft een eigen cursus opgesteld met online video’s. Daarin zie je video’s hoe je zelf een eigen website maakt en wat je moet doen om succes vol te worden! Ik bekeek zijn video’s en ik was direct enthousiast! Ik melde mij aan en ik kon al direct een paar video’s bekijken. Daardoor wist ik: dit is interessant. Hierdoor kreeg ik een extra bevestiging, dat je ook eigen baas kan zijn en veel succes behaalt door deze cursus te volgen!

Jacko Meijaard interview in de AD!

Hoe kun je met Affiliate Marketing succesvol worden?

> Wat ga je leren?

100 % vrij te worden dankzij het internet > een vrij leven en je eigen dag indelen.

Een passief inkomen op te bouwen > geld verdienen terwijl je slaapt of offline bent klinkt voor veel mensen een droom, maar vergeten dat we in de tijd van het internet leven waar alles kan.

Je inkomen elke maand laten groeien > elke maand nieuwe assets opbouwen, de bestaande laat groeien en daardoor groeit je inkomen.

Een bron van inspiratie te worden voor vrienden en familie > als persoon groei je in deze wereld en Jacko vertelt je daarover in al zijn video’s graag hoe hij je in deze wereld kan helpen!

Wat heb ik gedaan om een eigen website te beginnen?

Ik heb mij aangemeld via de link hierboven/hieronder. Je kreeg meteen een duidelijk beeld hoe je te werk moest gaan. Je hebt verschillende pagina´s zoals: boards, trainingen, coaching en mijn topics. Bij Boards kun je elkaar vragen stellen. Je hebt daar allemaal onderwerpen waarin jij je vraag kan stellen en binnen een paar uur krijg je al reactie van Jacko of iemand anders die net zoals jou ook begonnen is met een eigen site. Ik heb daarin ook een vraag gesteld over het indelen van een blog, ik kwam daar niet uit en door de reactie die ik kreeg kon ik direct weer verder. Dus superhandig als je elkaar hierin helpt! Je krijgt tussendoor wanneer je je aangemeld hebt ook mailtjes van Jacko met de vraag hoe het gaat en de beste tips. Hierdoor word je er echt in deze wereld mee getrokken en dat is echt positief en motiverend!

De belangrijkste internetsucces gids trainingen!

Bij de trainingen heb je een overzicht van: proef, volledig, vip, 10k en een 10k club waaruit je kan kiezen welke cursus je wilt. Ik heb gekozen voor de Affiliate Marketing Revolutie volledig. Hiervoor betaalde ik eenmalig 47 euro, echt goedkoop als je kijkt wat ik nu allemaal al geleerd heb in een korte tijd.

Als eerste krijg je een video te zien hoe internetsuccesgids de website zelf in elkaar steekt en hoe je het makkelijkste alles kunt vinden. De inspiratie en motivatie video’s zijn zeer interessant en daarmee besef je echt dat het mogelijk is om online geld te verdienen. Het is belangrijk dat je niet in de kosten gaat denken. Je gaat je focus houden op 1 site, stel jezelf regels, de tijd goed indelen, nieuwe gewoontes aanleren, kijk niet van dag tot dag, maak het jezelf niet te moeilijk en niet te vergeten: onderneem actie!!! In de introductie video’s was ik echt overtuigd en ben ik alle video’s gaan bekijken. Module 1 t/m 7.

Wat heb ik geleerd?

Ik heb echt veel geleerd o.a. websitenaam bedenken, eigen logo maken, menu knoppen aanmaken, homepage bewerken, footer, seo inleiding, zoekwoorden achterhalen, berichten aanmaken, blog berichten schrijven, verdienmodel toepassen, artikel vormgeven, uitgelichte afbeelding toevoegen, berichttitel aanpassen enz.

Nadat je alle video’s hebt gezien weet je precies wat je moet doen om een eigen site op te starten. Het is dan ook belangrijk dat je exact volgt wat Jacko voordoet, zo leer je het beste. Je moet wel een eigen websitenaam bedenken. Het ligt er echt aan waar jouw interesses liggen. Mijn eigen website gaat o.a. over hobby’s, interesses en school. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. Zolang je maar creatief bent en een website kiest die niemand heeft en opvalt! Het mooie is dan ook elke keer dat ik mijn eigen site open het bijzonder blijf vinden. Zo snel kan het gaan. In een paar weken als je alle video’s volgt, websitenaam bedenkt en een programma erbij koopt kun je een eigen site ontwerpen!

Video’s module 1 t/m 7

Tot slot: wat is belangrijk om succesvol te worden?

Het is belangrijk dat je Jacko’s al zijn video’s volgt en je direct meedoet in het starten van een eigen website. Hij legt alles heel duidelijk uit met beeld en geluid. Je kan de video’s zo vaak op pauze zetten als je wilt en als je het niet helemaal begrepen hebt dan spoel je even terug.

Als je vastloopt stel je je vraag in je internetsuccesgids account aan de anderen die ook een eigen website maken/hebben. Als je echt graag een eigen site wil en online je geld wil verdienen moet je er rekening mee houden dat het in het begin wel even tijd kost om alles te leren. Wanneer je je er voor 100 % inzet het ook zeker lukt. Het gaat ook steeds makkelijker en steeds sneller. Hierdoor haal je er steeds meer plezier uit!

Dit is hoe het werkt!

Bekijk de video’s van de Affiliate Marketing Revolutie > in deze video’s kun je zien hoe jij een winstgevende Affiliate website op gaat zetten.

Bouw jouw eerste winstgevende Affiliate website > geen technische kennis nodig, je website is in 5 minuten al online.

Schaal je Affiliate Marketing Business > krijg meer bezoekers, meer clicks en meer commissies.

Laat het internet voor jou werken in plaats van andersom > je website is altijd online, ook terwijl jij slaapt of op vakantie bent. Zo word je wakker met meer geld als voordat je ging slapen!

Wat heb je nodig?

Je hebt natuurlijk een pc nodig, je gaat je aanmelden bij internetsuccesgids, Neo Strada en Market Theme. Hier zijn wat kosten aan verbonden, maar als je kijkt wat je ervoor terug krijgt. Dit is maar een kleine investering en ook voor studenten makkelijk betaalbaar!!!

Lees hier de voordelen!

 • Gemakkelijke en duidelijke cursus
 • Video's goed te volgen
 • Verdien geld vanachter je pc
 • Ontwerp een eigen website
 • Ontdek hoeveel je kan met affiliate marketing
 • Stel je vragen in de speciale community
 • Zelfstandig geld verdienen
 • Inkomsten laten groeien
 • Trots zijn op je eigen site, die elke week beter wordt
 • Inspiratie voor anderen

Is er een nadeel?

 • Je hebt niet in 1 dag al een druk bezochte website

> De video’s bekijken en tegelijkertijd je eigen website opbouwen kost tijd, maar je moet vooruit kijken! Kijk over een paar maanden wat je hebt opgebouwd, zoals een eigen website, persoonlijke video’s, al vele bezoekers en inkomsten! Laat je website iedere dag groeien tot succes!

Mijn ervaringen!

De cursus was echt goed te volgen en met uitleg van de video’s maakt het ook stuk makkelijker, dan als je alleen de tekst kon lezen. Nu ik zie hoe mijn website eruitziet, met de goede tips van de andere leden en ook de video’s die je wekelijks op YouTube kan zien. Je wordt goed op de hoogte gehouden van Jacko’s succes en het is ook mogelijk om zelf zo succes vol te worden! Dat kan alleen door deze cursus internetsuccesgids te volgen en dan ga je het helemaal maken met je eigen website!!!

Hieronder nog meer cursussen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *