Persoonlijke blog en reviews

Jerik Van Nuenen ebook > positieve levensgroei!

Lees hier alles voor meer zelfvertrouwen

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Het E-book van Jerik van Nuenen is echt interessant en leerzaam. Als je de inhoud leest word ik echt enthousiast! Het E-book is geschreven door mijn leercoach! Die begeleid mij bij: Word de BESTE versie van jezelf! Wil jij dat ook lees dan hieronder verder!!

Er staan meerdere punten in waar je wat van gaat leren. O.a. > Je leert hoe je jouw passie kunt ontdekken, je kwaliteit van communicatie kunt verbeteren, hoe stel je goede vragen aan jezelf en aan anderen. Niet te vergeten: hoe kun je de beste keuzes maken. Dit zijn nog maar een paar punten. Het is ook niet een E-book van honderden bladzijdes.
Ik heb het E-book in no time uitgelezen en een hele nieuwe kijk op mijn leven ondervonden!

Inhoudsopgave

> Hieronder lees je o.a. een paar hoofdstukken die voor mij echt belangrijk zijn!

Volg je passie, zo word je gelukkig!

Wie is er blij met zijn baan? Is het een vrijwillige keuze of heb je geen andere keuze voor je gevoel? Heel veel mensen kiezen voor veiligheid en zetten niet de stap naar een nieuwe toekomst. Ze zoeken excuses om maar geen veranderingen te ondergaan.

Vind je jouw werk niet meer leuk? Dan kun je ook moeilijk laten zien dat je er helemaal voor gaat en dat merken ze op jouw werk misschien ook wel. Reken eens uit hoe je jouw tijd nuttig kan besteden aan nieuwe hobby’s waar je eerst geen tijd voor had met een 8 á 10 uur baan inclusief reistijd. Hoe mooi zou het zijn als je al deze uren kunt besteden aan iets wat je leuk vindt en waar je een passie voor hebt?

In het e-book lees je precies hoe je de juiste keuzes moet maken!

Ontdek dat tijd kostbaar is

Het klopt echt tijd is kostbaar en je moet proberen om je dag zo goed mogelijk in te vullen, zodat je er zoveel mogelijk voldoening uit haalt! Tijd krijg je nooit meer terug als je het hebt uitgegeven aan bijvoorbeeld: Netflix of Videoland urenlang series kijken. Hierdoor stel je doelen uit en dat zou jammer zijn.

Hierbij is het woord: wachten een uniek woord. Het heeft te maken met: waar wacht je op. Wachten tot je weer moest werken en wachten tot het ideale moment, maar kwam die dan wel?? Hoe jammer is het als je jaren terugzei: had ik toen maar dit gedaan en toen maar dat. Vanaf nu is het juiste moment om te veranderen!

Het belangrijkste is dat je een doel voor ogen hebt, je zult zien mensen gedragen zich anders en om dat doel te bereiken heeft dat tijd nodig. Dan zie je een lopend en positief proces!

Zorg dat je een agenda zelf onder controle hebt. Wanneer je je agenda niet van tevoren hebt ingevuld, dan doen anderen het voor je. Als jij je agenda niet beheert kun je nooit zo productief zijn als je zou willen en dan bij jij diegene die zich in bochten moet wringen. Het fijne is dan als je eigen baas bent over je agenda en goed vooruit plant. Hierbij is de regie over je eigen tijd en agenda. In het e-book leer je de juiste stappen!

Hoe kun je jezelf positief ontwikkelen?

Als je in een dipje zit heb je de keuze om erin te blijven of nooit meer een dipje te ervaren. Dan stel je jezelf de keuze: Ga je in dit dipje blijven? Of ga je er alles aan doen om in de toekomst helemaal nooit meer een dipje te ervaren? Mijn keuze ging naar het tweede uit; ik besloot dat het tijd was om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te
gaan werken en aan mijn mindset. Het is niet verkeerd om je eens slecht te voelen. Dat moment kan super leerzaam en positief zijn voor je mindset. Het opent nieuwe deuren! Uit een dipje probeer je dus zoveel mogelijk energie te halen.

De unieke tips vind je in het e-book!!

Maakt geld gelukkig?

Als je voldoende geld hebt is je leven wel een stuk makkelijker. Je gaat je daardoor ook gelukkiger door voelen. Mensen gaan toch op zoek naar een hoger inkomen, je hebt hierdoor meer zekerheid en meer rust dat je geen zorgen meer hoeft te maken over geld.

Het is belangrijk dat je beschikt over een money mindset, dat betekent dat je goed met geld omgaat en dat je ook de waarde van geld inziet.

Over geluk gesproken, hoe word je gelukkig?

Over geluk kun je boeken genoeg schrijven. Geluk is voor ieder persoon weer anders. Hoe ervaar jij geluk???

Geluk is emotie, de manier waarop jij geluk ervaart is niet vergelijkbaar met de manier waarop andere mensen gelukt ervaren. De ene houdt wel van materialistische zaken en de ander misschien wel helemaal niet. Wat betekent geluk voor jou? Iedereen reageert anders op gelukkig of ongelukkig zijn. Denk eraan, je kunt er zelf voor zorgen om een nieuw mindset te ontwikkelen!

Hoe word je gelukkig, een paar unieke tips!

1. Persoonlijke doelen

2. Wat betekent geluk voor jou?

3. Waarom is geluk zo belangrijk?

4. Hoe kun je gelukkiger worden?

5. Niet vergelijken met anderen


Een stukje uit het e-book

“Mijn geluk is ook het feit dat ik gezond ben. Dat ik elke week kan sporten onder begeleiding van een personal trainer. Dat ik de vrije keuze heb om gezond te eten wanneer ik maar wil. En ook om een hamburgertje bij de McDonalds te halen of een frikandel bij de plaatselijke snackbar. Dat voelt voor mij ook als geluk aan”.

Hoe zoek je de juiste mensen om je heen?

Als jij de moed hebt om de waarheid onder ogen te zien en eerlijk te zijn naar jezelf, dan gooi je alle excuses overboord en neem je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven en je eigen daden.
Het toverwoord is ‘doen’. Niet ervoor weglopen, want dat is het makkelijkste.

We zijn sociale wezen, we hebben graag mensen om ons heen en we hebben elkaar nodig. We leven mét elkaar. Dit zorgt er ook voor dat we ons vaak aanpassen om geaccepteerd te willen worden, soms ten koste van onszelf. Onbewust pas jij je aan hun denkwijzen en overtuigingen aan.

Wil jij echt succes vol zijn?? Omring je dan met succesvolle mensen en creëer een groep mensen om je heen met mensen die hetzelfde denken. Mensen die jou niet tegenhouden, maar juist stimuleren en motiveren om je dromen te verwezenlijken. Daarbij is het belangrijke om keuzes te maken: hou ik alleen de positieve mensen in mijn kring of ook de negatieve mensen. Keuzes maken is hierbij heel belangrijk.

Omring je met mensen die succesvol zijn en kopieer wat zijn doen (bewust en onbewust), dan word jij ook succesvol en creëer je een heel nieuw leven voor jezelf.

De persoon waarbij ik aan denk is: Jerik van Nuenen, hij heeft dit E-book zo puur en eerlijk mogelijk geschreven. Als je ervoor open staat en wat wil leren is het zeker mogelijk. Wil jij ook dat hij jou coach wordt en gaat begeleiden? Stuur hem dan een mail: info@puurmindsetacademy.nl

Als laatste: hoe krijg je nog meer zelfvertrouwen?!

Zelfvertrouwen is het vertrouwen in je eigen kunnen! Hoe meer we geloven dat we bepaalde dingen kunnen, hoe groter ons zelfvertrouwen op dat gebied is. In het e-book leer je weer zelfvertrouwen te krijgen en jezelf steeds meer positief te ontwikkelen!

Interview met mijn coach Jerik van Nuenen

In het interview stel ik vragen aan mijn coach Jerik. Bekijk deze video en kom meer te weten over wie is hij achter zijn werk, hoe ziet zijn dag eruit, hoe is hij begonnen, waarom hij coach is geworden, zijn succes en nog veel meer!!

Wat heb ik geleerd van Jerik Van Nuenen ebook- positieve levensgroei ?

 • Volg je passie
 • Besteed je tijd op juiste manier
 • Durf de stap te zetten
 • Hoe krijg je meer zelfvertrouwen
 • Mindset veranderen in het doel waar jij voor staat
 • Denkniveau ontwikkelen
 • Positieve gedachtes
 • Juiste beslissingen maken

En nog veel meer!!!! In het E-book wordt alles zo uitgebreid beschreven en het leest vlot. Geen moeilijke woorden worden er gebruikt en je leest ook Jerik zijn eigen verhalen, hoe heeft hij het ervaren en wat heeft hij allemaal geleerd. Mooi dat je ook een persoonlijk deel in het boek leest. Toch weer net iets extra’s!

Gratis coach call!

>En als laatste je krijgt ook nog een GRATIS coachingcall met Jerik! Ik heb de coach call ook gehad en ik moet zeggen: het is zeker leerzaam en daarna weet je echt wat je wilt en hoe je verder kunt gaan werken aan je positieve Mindset. Met de juiste doelen en met de juiste persoon is dit haalbaar!

Wat zijn de positieve punten?

 • Jezelf positief ontwikkelen
 • Keuzes maken die je eerder niet durfde
 • Meerdere bonussen
 • Gratis coaching call
 • Angst overwinnen
 • Mindset veranderen
 • Meer zelfvertrouwen
 • Hoe word je gelukkig
 • Volg je passie

Zijn er minpunten ?

 • Niets gaat vanzelf, je moet wel open staan voor positieve verandering

Ik heb verder geen negatieve punten gevonden, het e-book lees je gemakkelijk in een middag uit en je ontdekt een nieuwe kijk op je leven!

Mijn ervaring!

Het E-book leest echt gemakkelijk en je begrijpt precies wat Jerik bedoelt Hij brengt het oprecht over en zegt de waarheid die je even moet horen! Ik ben dan ook stuk wijzer geworden, ik heb hier maar een paar punten beschreven, maar in het E-book lees je nog veel meer leerzame punten. Als jij ook een andere kijk op je leven wil dan raad ik je dit E-book zeker aan!

Wil jij ook meer informatie? Kijk op de link hieronder en wie weet zet jij ook de juiste stap. Alleen dan word je de beste versie van jezelf!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *