Persoonlijke blog en reviews

De beste Bose sport oortjes review

Luister de mooiste muziek met de Bose oortjes!!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

De eerste volledig draadloze in-ear oordopjes van De Soundsport free wireless oortjes beschikt over de kwaliteit die je van Bose gewend bent. Dankzij het waterbestendige ontwerp kun je in-ear oordopjes overal gebruiken, dus ook buiten als het regent! Met een accuduur van 5 uur kun je lang genoeg luisteren, mochten de oortjes leeg zijn? Dan kun je in het etui gelijk weer opladen, het etui beschikt over een extra accuduur van 10 uur! Lees hieronder waarom ik fan van deze oortjes ben!

Inhoudsopgave

Waar kun je op rekenen met beste Bose sport oortjes?

 1. Muziek vol en helder geluid
 2. Zweet- en weerbestendig
 3. StayHear oordopjes vormen zich naar je oor
 4. Verschillende keuze uit de grote van de oortjes
 5. In-line microfoon en afstandsbediening voor bellen en muziek luisteren
 6. Verschillende kleuren verkrijgbaar
 7. Licht duurzaam etui krijg je erbij
 8. Dankzij karabijnhaak kun je het etui als accessoire dragen, supermakkelijk

Belangrijkste kenmerken van de Soundsport free!

 1. Volledig draadloos
 2. Betrouwbare verbindingen
 3. StayHear + Sporttips zijn ontworpen voor comfort en stabiliteit
 4. Beide kanten evengoed geluid
 5. Waterbestendig
 6. Je kan ermee bellen
 7. Etui en oplader in 1

Het ontwerp is verbeterd!

Geen kabels meer die in je nek zitten, geen gedoe meer met sjaals en hoge winterjassen. Geniet van helder en krachtig geluid uit volledig draadloze In-Ear hoofdtelefoon! Het is dan ook ontworpen om stevig en comfortabel te zitten en daarbij is de technologie verbeterd. Je kunt bij je work-out helemaal losgaan! Het geluid is verbeterd tot het afstellen van de antenne voor maximale Bluetooth-signaalsterkte. Hierdoor heb je een heldere en betere muziekweergave. Het maakt niet of je je telefoon in je hand/zak hebt zitten of in je sportbroek. Je hebt altijd het beste bereik!

Het beste geluid, wat je ook doet!

Als je gaat sporten zijn de Soundsport In-Ear oortjes prima bestand tegen zweet en blijven ondanks de zweet prima op de plaats! Met een in-line microfoon/afstandsbediening kun je eenvoudig het volume regelen, nummers overslaan en telefoonoproepen beantwoorden. Dit alles zonder dat je het apparaat hoeft te pakken. De muziek haalt je even weg uit het drukke leven en je kunt je helemaal afsluiten met de mooiste muziek, natuur door de beste kwaliteit! De oortjes vormen zich ook naar je oren, zodat ze de hele dag comfortabel blijven zitten!

Hoelang kun je luisteren met BESTE kwaliteit en mooiste geluid?

Volledig opgeladen oordopjes gaan tot vijf uur mee, meer dan genoeg voor een flinke work-out! Het ligt er ook aan hoe hard je de muziek hebt staan. Na gebruik doe je ze in het etui om op te laden. Het etui is een veilige bewaarplek en biedt twee extra oplaadbeurten, dat is nog eens 10 uur! Je hoeft maar 15 minuten op te laden en dan kun je weer 45 minuten luisteren naar jouw playlist!

Bluetooth heel makkelijk verbinding maken

Als je je oordopjes kwijt bent kun je met de Bose Connect-app weer gemakkelijk terugvinden! Je kan ook makkelijk al je Bluetooth-verbindingen schakelen tussen apparaten wanneer je maar wilt! Met de Connect-app zijn er meerdere software-updates, producttips en kun je ook persoonlijke instellingen aanpassen. Zoals de oortjes een eigen naam geven die jij leuk vindt. Let op! Tijdens een telefoongesprek hoor je aan een kant audio, maar dat is duidelijk genoeg!

Video hoe installeer je in een paar minuten gemakkelijk de oortjes?!

Mijn eigen oortjes!!

Wat zijn de voordelen?

 • Beste geluid
 • Zweet bestendig
 • Muziek kun je op hard zetten
 • Oortjes vallen niet uit onder het sporten
 • Batterij gaat lang mee
 • Je hebt geen las van snoeren die in de knoop gaan
 • Met een kwartier opladen kun je alweer een uur lang muziek luisteren
 • Het oplaaddoosje is sterk en gaat niet zomaar open

Is er een nadeel?

 • Prijzig

Het kost meer dan gemiddelde oortjes, maar dat is zeker het geld waard! Ik luister al paar jaar met veel plezier Bose oortjes!

Mijn ervaring!

Ik heb de Bose oortjes nu al ruim 2 jaar, en ik luister dan ook met veel plezier al mijn Spotify playlisten! In het begin moest ik wel even wennen aan het gevoel en dat ik dacht dat de oortjes konden uitvallen. Dat kan helemaal niet, want er zit een extra rubber aan de oortjes, zodat de oortjes niet kunnen uitvallen. Ook met fietsen en hardlopen blijven de oortjes echt goed zitten. Met zweet blijft de muziek nog steeds mooi en geen geruis. De oortjes kunnen echt hard en op fiets merk je niet dat de wind er is en fietsend bellen kan ook. Het bereik blijft evengoed! Mijn geld was het zeker waard en er is keuze uit meerdere kleuren! Eenmaal Bose gekocht en je bent helemaal fan!

Nog meer favoriete reviews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *